Aktiviteter och Evenemang

SPORTLOVSLÄGER

Vi brukar ha sportlovsläger varje vårtermin där vi de senaste åren åkt slalom och snowboard i Bjästabacken. Det har varit några roliga dagar med mycket lek, åkning såklart och fika och samlingar där vi pratar om Gud och livsviktiga frågor. Håll utkik i slutet av höstterminen så dyker det upp information om vårterminens läger!

7up - fritidsgård

7up  är en fritidsgård som riktar sig till ungdomar mellan årskurs 3-6. Det är en fritidsgård där man kan umgås, handla i kiosken, spela dart, biljard, pingis, air hockey och sjunga singstar m.m. 
Vi har samling under kvällen där vi pratar utifrån bibeln.
7 up  vill vara en samlingsplats där ungdomarna trivs, känner sig trygga och där gemenskapen är viktig.
Att se och finnas där för ungdomarna, här är alla lika!
Klass 3-4 kl 18-20
Klass 5-6 kl 20-22
START 16 sept varannan vecka.

HOME - Fritidsgård

Home är en fritidsgård för dig som börjat högstadiet och uppåt. Här spelar vi Tv-spel, biljard, handlar godis, umgås och pratar om  Gud och annat viktigt. Home är en plats där ungdomarna får känna sig som hemma. En trygg, drog -och alkoholfri plats med sköna ledare och fin gemenskap.  Välkommen hit, välkommen hem! 
START 15 sept kl 19.00 varannan vecka.

Gudstjänst

Varje söndag firar vi Gudstjänst. Vi sjunger lovsång, ber och får lära oss mer om GUD genom predikan av vår pastor eller någon som är på besök. Vi avslutar med att fika tillsammans. Välkommen! 

Söndagsskola

Varje söndag i samband med gudstjänst från ca 11.15 har vi en samlingen för barnen. Vi pratar om Jesus, ber, sjunger, leker och pysslar tillsammans. Välkommen!
 

Bibel och Bön

Varannan vecka så träffas vi i Pingstkyrkan Överhörnäs för bön & bibelfördjupning. Efter bönen så tittar vi tillsammans på vad Bibeln säger om dagsakutuella ämnen, alt så går vi systematiskt igenom bibelböcker. 
Är du intresserad? I kalendern hittar du information om nästa tillfälle.

DUVANS FÖRSKOLA

Är en fri förskola med en kristen profilering. Verksamheten bedrivs enligt Läroplan för förskolan (Lpfö 98) med samma innehåll som kommunens förskolor. Utöver detta ger vi verksamheten en kristen profil genom att vi berikar samlingar med kristna sånger, böcker och bibelberättelser.


Vår huvudman är "Barnomsorgsföreningen Duvan".
Medlemsförsamlingar är: 
Efs Haffsta, Fridhemsförsamlingen Billsta,
Pingstkyrkan Överhörnäs

Här kan du läsa mer om DUVANS FÖRSKOLA.