Är du sugen på att rita och färglägga bilder? Gå in på www.meandmyhousestore.se och klicka på Gratismaterial. Där finns superfina målarbilder och en hel del pyssel också! 

►TV-TIPS
Varje Söndag kommer det i sommar att komma ut ett nytt avsnitt med Frasse. Frasse är en kul typ som busar mycket och pratar om Jesus och Gud och sånt! Hans program hittar ni på Youtube om ni söker på Västerås Pingst.

Varje söndag i samband med Gudstjänsten har vi söndagsskola för alla barn. Vi brukar börja med en gemensam samling med utgångspunkt i en bibelberättelse, vi sjunger lite och sedan brukar de som är lite yngre gå och pyssla och leka medan de som är lite äldre gör en liten djupdykning i bibeln eller något annat. Sen fikar vi tillsammans med de vuxna. Alla är välkomna att vara med!
Just nu i dessa tider har vi söndagsskola Online istället som kommer ut på hemsidan varje söndag men förhoppningsvis kan vi starta igång igen efter sommaren här i kyrkan.

Det är vi som håller i Söndagsskolan Online denna vår. Från vänster ser ni Pippi, Frida, Farmor Strumpa och sist Bibelstumpan. 
På vår Youtubekanal kan se alla söndagsskoleklipp från terminen. Sök på Pingst Överhörnäs så hittar ni!