loading...

Ta nästa steg med Jesus

Vi i Pingstkyrkan Överhörnäs vill  vara en kyrka för alla, där alla kan finna sig en plats och känna sig hemma.

Vi vill också hjälpa människor att ta ett nästa steg med Jesus.
Det kanske är ett första stapplande steg till ett möte med honom, eller ett nästa steg i ett liv i efterföljnad. 
Vi har Gudstjänst varje söndag kl.11. Alla är välkomna, stora som små. Vi har alltid söndagsskola och fika efter gudstjänsten. På söndagskvällarna finns det möjlighet att komma till kyrkan och sjunga lovsång och be.
Vi vill vara en del av samhället och vi vill vara en mötesplats för alla, därför har vi tisdagscafé för daglediga och barnsång på onsdagar för föräldrar och barn. Varannan fredag och lördag håller vi öppet för bygdens barn och ungdomar på våra fritidsgårdar, 7up och Home. Förutom våra återkommande verksamheter har vi också, sångsamlingar, konserter och körer. Vi vill att alla ska kunna känna sig hemma i kyrkan för att vi tror på en Gud som älskar alla och som vill ha en relation till oss alla.

Välkommen

Lyssna!

Missade du senaste predikan eller vill du lyssna igen.

Här kan du lyssna på en av de senaste predikningarna.

Klicka på Soundcloud-molnet för att hitta mer undervisning att lyssna på.

Kontakta oss

12

Julsingalong! Kan det bli bättre? Välkommen kl 17.00 att höra julens budskap till toner och musik. Vill du vara med i kören så kom kl 15.00. Det kommer finnas julfilm o mys för barnen och Pontus predikar. Varmt välkommen!

32

Vilken fest vi fick ha idag! ❤ Fina Alexandra döpte sig! Gud välsigne dig! Vi hade också Gudstjänsten tillsammans med alla åldrar, Minna sjöng som en ängel. Bibelutdelning till tre glada läsare, dans och så fick vi se Julfilmen som barnen på söndagsskolan gjort. Vi hade också en fin bönestund och så fick vi spännande besök på fikat efteråt!

20

Liten hälsning i mörkret från mig o Pippi.