loading...

Ta nästa steg med Jesus

Vi i Pingstkyrkan Överhörnäs vill  vara en kyrka för alla, där alla kan finna sig en plats och känna sig hemma.

Vi vill också hjälpa människor att ta ett nästa steg med Jesus.
Det kanske är ett första stapplande steg till ett möte med honom, eller ett nästa steg i ett liv i efterföljnad. 
Vi har Gudstjänst varje söndag kl.11. Alla är välkomna, stora som små. Vi har alltid söndagsskola och fika efter gudstjänsten. På söndagskvällarna finns det möjlighet att komma till kyrkan och sjunga lovsång och be.
Vi vill vara en del av samhället och vi vill vara en mötesplats för alla, därför har vi tisdagscafé för daglediga och barnsång på onsdagar för föräldrar och barn. Varannan fredag och lördag håller vi öppet för bygdens barn och ungdomar på våra fritidsgårdar, 7up och Home. Förutom våra återkommande verksamheter har vi också, sångsamlingar, konserter och körer. Vi vill att alla ska kunna känna sig hemma i kyrkan för att vi tror på en Gud som älskar alla och som vill ha en relation till oss alla.

Välkommen

Här nedan kan du lyssna till senaste predikan.

Lyssna på vår roliga årsberättelse för 2021 här nedan.

 På vår youtube kanal finns  alla gudstjänster från senaste året. Sök på Pingstkyrkan Överhörnäs så hittar du dem!

Själavård o Samtal
Livet är inte alltid på topp. Det går upp och ner. I vissa skeenden i livet kan det vara skönt att få prata med någon. Vi erbjuder Dig som vill och känner att du behöver Själavårdssamtal. Man måste förresten inte må dåligt för att prata utan du är alltid välkommen att höra av dig när som helst i livet. 
Vi erbjuder dig ett lyssnande öra, en kopp kaffe eller te och en stund tillsammans där vi tror att Gud är närvarande. Ring till Pastor Pontus så bokar han en tid med någon av våra själavårdare. 070-226 19 30
Samtalen är gratis och vi har tystnadsplikt. 

Kontakta oss

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.